Jófiúk

Oszd meg ismerőseiddel is.

(Last Updated On: 2020.03.29.)

A Jófiúk magyar televíziós vígjátéksorozat, a spanyol Los hombres de Paco (ami magyarul Balfék körzet címmel ment) sorozat magyar adaptációja. A csapat idétlen, degenerált rendőrről szól, akik több bajt okoznak, mint amennyit megoldanak. A történet középpontjában egy idétlen rendőrfőnök és két igazi lúzer zsaru áll, akik egy szembejövő kutyától is megijednek.

Saját adalék:

Az RTL mostanában eléggé nézhető minőséget tud produkálni.Ugyanazok csinálják ezt is akik a Mi kis falunkat. Ugyan ez nem egy túl eredeti sorozat de pont annyira változtatták meg a karaktereket és az azokat körül ölelő világot hogy az kellemesen máshogy hasson mint az eredeti spanyol verzió.

Nekem kifejezetten tetszett és aki bírja az eszetlen humort és ennek a folyamatos mennyiségét akkor azok nyugodtan kapcsoljanak rá.

Összességében azt mondanám hogy magyar színvonalon ez bőven átlag feletti és érdemes 40 percet rászánni megnézni az első részt ha nem tetted eddig, az alapján bőven megtudod ítélni hogy ez mennyire fog bejönni neked.

RTL klub

Főszereplők:

Mihályfi Balázs mintSzűcs Gyula
Hevér Gábor mintMatkovits Gábor
Király Dániel mintDobos Bence
Pokorny Lia mintSzilágyi Laura
Parti Nóra mintVadász Bernadett
Kovács Panka mintSzűcs Sári
Varga Gabriella mintDr. Szilágyi Szilvia
Michl Júlia mintKerekes Ivett
<

Adatok:

A sorozat első évadjának kezdete:2019. szeptember 1 (Vasárnap)


Az epizódok mostani ideje:Vasárnap 19:00-kor Magyar idő szerint


Jelenleg futó/futott évad:1. évad


Átlagos nézettség: Jól indult ilyen szempontból a sorozat de kicsit visszaesett az idény közepe felé, nyilván ezért került egy kicsit más idősávba


Magyar szinkron:  -Magyar sorozat


Az évad utolsó részének dátuma:2019. december 15.

Jófiúk hírek és infó:

Nem lesz több évad a Jófiúkból

Az RTL KLUB azzal indokolja a döntést hogy a sorozat eleinte közepes nézettséggel indult ,de a végefelé már lecsökkent a nézettség és ezért nem is csinálnak hozzá már folytatást

A sorozat 14 részt és 1 évadot élt meg

<

Oszd meg ismerőseiddel is.
, , , ,

Post navigation

Szólj hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük