Top 5 idei folytatás

Oszd meg ismerőseiddel is.

(Last Updated On: 2019.12.29.)

5. Yellowstone

A Yellowstone második évadja ugyan nem ütött nálam akkorát mint az első évad, de azért még elcsípte az utolsó helyet a Top 5-ös listán. Remélem jövőre “javítanak” és feljebb kerülnek a listán.

4. Mindhunter

A Mindhunter pont az ellenkezője a Yellowstone-nak. Az első évad tetszett ugyan de nem mondanám hogy a kedvencem volt. A második pedig sokkal jobban tetszett. Sajnálom hogy a 3. évad csak később fog érkezni priorizálások miatt, de ez van.

3. Stranger Things

A Netflix sajátgyártású sorozatának 3. évada ugyan nem a legjobb az évadok között de ennek ellenére stabilan helye van a listán. Lehet hogy előrébb lenne a helye mások szerint de nálam erre futotta.

2. Barry

Annyira tetszett hogy ha félredobnék minden racionalitást ez lenne az első a listán. Azt hiszem jövőre ez lesz az egyik legjobban várt sorozatom. A színésznek vágyó bérgyilkos sztorija Bill Hader-el nagyon jó szórakozást nyújt számomra. Mindenkinek ajánlom ha eddig nem tette akkor ideje elkezdeni.

<

1. You

A You második évada az év végi premierjével óriásit robbantott, nem csak hogy egy óriási fordulatot és hihettelen izgalmakat hozott az új évad hanem még megugrotta azt a szintet is amit az első évad képviselt. Tudom nem mindenki van ilyen véleménnyel róla de Joe története ebben a komponálásban egyszerűen letehetetlen számomra.


Oszd meg ismerőseiddel is.
, , , , , ,

Post navigation

Szólj hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük