Top 10 sorozat ami 2019-ben befejeződött

Oszd meg ismerőseiddel is.

(Last Updated On: 2020.01.01.)

10. Szeplőtlen Jane( Jane the Virgin)

A lista legelső tagja az egyetlen szappanopera amit megtudtam nézni, mert annyira nem vette komolyan magát hogy kiváló szórakozást tudott nyújtani. Sajnálom hogy véget ér ez a sorozat mert voltak részek amiket imádtam.

9. Gázos Páros ( You’re the worst)

Ez egy olyan sorozat amit vagy szeretsz vagy pedig utálsz. Én különben szeretem amit nyilván az is jelez hogy a sorozat felcsorgott a 10-es listára. Sokat nem beszélnék róla majd ha egyszer lesz saját adatlapja ott elmondom a véleményem.

8. Halálos Fegyver (Lethal Weapon)

Sajnos vége. Mondjuk már várható volt az előző évad utáni balhé után Crawford-dal hogy a széria nem lesz olyan jó. Bárki bármit mond szerintem ő vitte ezt a műsort és jó kombináció volt Wayans-sal.

7. A zöld íjász (Arrow)

Meglepődtem önmagamon is amiért felkerült a listára de lássuk be a CW zászlóshajójának végéről legalább egy listán érdemes megemlékezni még ha a színvonal romlott is az évek során.

6. Az ember a fellegvárban(Man in the high castle)

Ugyan még nincs róla cikk az oldalon de hamarosan lesz majd. Az egyik legérdekesebb témájú sorozat amit évek óta követek. Jó történettel és egészen jó színészekkel ellátott sorozat. Mindeképpen érdemes megemlékezni róla most hogy elkaszáltuk.

5. Swamp thing

Egy egészen furcsa história ez a sorozat. Lehetett olvasni hihetetlen költségvetési hibákról és egyéb dolgokról, de a sorozat az egyik legjobb képregénysorozat amit valaha láttam. Iszonyatosan sajnálom hogy nem tudom tovább nézni ezt a történetet a tv képernyőjén. Talán egyszer majd valaki újra előveszi. De megérdemli az 5. helyet a listán még ha csak egy évados sorozat is.

<

4. Brillián Elmék( Suits )

Az egyik (számomra mindenképp a legjobb) legjobb ügyvédes sorozat idén lehúzta a rolót és még ugyan nem láttam a befejező évadot de úgyérzem méltán van helye a listán.

3. Gotham

Az utolsó évadra a Gotham elhozta nekünk Batman-t és vele együtt a befejezést is. Természetesen mindenki ezt a pillanatot várta azért jó volt végre egy olyan sorozatot nézni ahol a történet nem csak köré épül fel, hanem az összes többi szereplőt is rendesen felépítik. Jim Gordon pedig a legjobb választás volt.

2. Trónok harca

A Trónok harca végül nem kapta meg azt a lezárást amit érdemel ( itt olvashatsz róla bővebben) , de azért óriási veszteség a rajongóknak hogy nem láthatják kedvenceiket többet a képernyőn és még nem tudni melyik sorozat lesz ami átveszi a helyét hosszútávon. Talán az egyik Disney sorozatnak lesz esélye.

<

1. Agymenők

Azthiszem a kezdésnél senki nem gondolta hogy ekkora sikert fog futni ez a széria és mégis csalódottak vagyunk mert befejeződik és nem azért mert már nincs benne , hanem mert Jim Parsons úgy érzi neki ennyi elég volt és Sheldon nélkül pedig egyértelműen nincs sorozat. Itt olvashatsz többet a befejezésről.

De kérdezheted miért előzi meg a Trónok harcát? Nem hiszem hogy van erre jó magyarázat egyszerűen kinél mi jön be jobban és nekem ez az.


Oszd meg ismerőseiddel is.
, , , , , , , , , , , , , ,

Post navigation

Szólj hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük