Wayne

Oszd meg ismerőseiddel is.

(Last Updated On: 2019.12.22.)

Egy 16 éves problémás srác Wayne életét ismerhetjük meg, aki miután elveszíti édesapját, elindul egy országot átívelő utazásra Floridába az anyjához. Na persze nem azért amit mindenki gondol hanem hogy visszaszerezze az édes apjától ellopott izomautót, amit neki szánt örökségnek. Természetesen nem egyedül kell végig csinálnia, elhívja magával Del-t is akinek a családja persze nem nézi ezt jó szemmel és folyamatosan üldözik őket.

Saját adalék:

A Youtube Originals talán legsikeresebb sorozata a Cobra Kai melett, nálam egyértelműen első. A Netflix saját gyártású sorozata a The End of the Fucking World inspirálhatta és motiválta a youtubot hogy megcsinálja a saját dúrva-tini roadtrip sorozatát. Wayne gyakorlatilag egy részt sem úsz meg vér nélkül és az a meglepő hogy ezeknek nem csak indokolatlan verekedések hanem minden cselekedete megvan magyarázva.

 Érdekes dinamikája van az igazgató – fekete legjobb haverja kombinációnak is, a rendőrfőnökről meg ne is beszéljünk. Sosem találtam volna ki előre azt amit ő ad bele a sorozatba. Del és Wayne „kapcsolata” sem az az átlagos tini románc és nyálasnak határozottan nem mondanám.

Összegezve: A Wayne egy helyenként dúrva, de általában reális képet fest a valóságról amiben az emberek élnek. Érdemes lepörgetni azt a 10 részt, biztosan nem fogod megbánni. Személy szerint remélem lesz második évad. 

Youtube Originals

Főszereplők:

Mark MckennamintWayne
Ciara BravomintDel
Stephen KearinmintGeller őrmester
James EarlmintJay járőr
Mike O’MalleymintCole igazgató
<

Adatok:

A sorozat első évadjának kezdete:2019. január 16. (Szerda)


Az epizódok mostani ideje:Egyszerre jelent meg az egész évad


Jelenleg futó/futott évad:1. évad


Átlagos nézettség: A Deadline szerint az első rész 5 nap alatt több mint 10 millió megtekintést kapott.


Magyar szinkron:  – Nem tudni lesz-e hozzá


Az évad utolsó részének dátuma:2019. január 16.

Wayne hírek és infó:

Semmilyen hivatalos információ nincs még a Youtubetól a második évadról, de ennyi idő eltelte után már biztos hogy nem lesz náluk semmi

Személy szerint reménykedem hogy egy másik platform még észhez tér és lecsap erre a különleges kis szériára

A széria készítője Shawn Simmons magabiztos hogy vissza fog térni a sorozat , sőt még a premier előtt azt mondta hogy a sorozat sok feliratkozót hozott és jól fogadták a nézők

Megosztotta azt is nagyvonalakban hogy mi várható a második évadban, ezt itt olvashatod.

„Második évad, tudom merre fog menni és azt is tudom hol fog befejeződni,Éppenséggel 2 hónapja írtam az utolsó jelentet a szériához, csak elkülönítve. Elmondhatom hogy visszatérünk Brocktonba, ott is fogunk maradni, mert én szeretnék visszatérni azokhoz az emberekhez és a városhoz amit szeretek.”
’Az első évad volt a Halál Vágy évad, el kell mennem azért ami az enyém , vissza kell szerezni. A második évad a John Wick évad, mert ez arról szól hogy egy gyerek próbál jó útra térni. John Wick megpróbált jó lenni, de visszarántotta a régi élete.”

Simmons mondott még el extra információkat a második évadról.

„ Ez vicces, teljesen kidolgoztam ezt a jelentet a második évadra, arról hogy apámnak volt ez a mókusos problémája lent Cape Cod-oon, ahol a mókusok folyamatosan megették a törülközőinket az erkélyünkön. Azt mondom hogy Wayne Cole igazgatóval fog élni a második évadban, ami nagyon vicces páros hiszen neki nincs senkije.”
’Egy bizonyos ponton, éppen azt írtam hogy Wayne hogyan oldja meg a mókusos problémát és az emberek olyan ingerlékenyek voltak ha állatok bántásáról volt szó, Volt egy verzió ahol megöljük az összes mókust a kertben, olyan lett volna mint ő lenne Cole kutyája ,de aztán felfogod hogy emberek inkább megölnének egy személyt.”
„De ez egy évad arról hogy megpróbál normális életet élni és helyesen cselekedni a 2. évadban. Furcsán hat egy csomó embere életére pozitívan, Cole igazgatótól Geller őrmestertől Del-ig mindenkire, tényleg ottvan mindenkinek.”

Még a 3. évadról is elejtett egy mondatot ha lenne.

„Ez Erin Brockovich találkozása Jack Reacher-rel, az összeesküvés elmélet évad.”


Oszd meg ismerőseiddel is.
, , , , , , , , ,

Post navigation

Szólj hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük