Top 5 sorozat ami 2019-ben indult

Oszd meg ismerőseiddel is.

(Last Updated On: 2019.12.31.)

5. Wayne

A Wayne az általam eddig látott Youtube sorozatok közül a legjobb, de nem csak ezért került fel a listára. A Deadpool írói elhozzák nekünk ezt a sorozatot ahol a 16 éves srác több vért ont mint egyes horrorfilmek. Nekem kifejezetten jobban tetszett mint az a sorozat ami inspirálta a létrejöttét. A Netflix szintén sajátsorozata The End of the Fucking World.

4. Dead to Me

Egy nagyon érdekes fekete komédiáról van szó Christina Applegate főszereplésével. Egy megözvegyült nőt játszik ,akinek később kideról mindenféle dolog a “drága” elhúnyt férjéről. Érdekes a megközelítése a sorozatnak abból a szempontből hogy az emeberek hogyan dolgozzák fel a gyászt és milyen hatalmas motiváció lehet az hogy elégtételt vegyünk vagy éppen könnyítsünk a lelkiismeretünkön.

3. The Witcher

A Netflix sajátgyártású adaptációja számomra hozta az elvárásokat mégha sokak arra is számítottak hogy ez lesz majd az új Trónok harca és csalódtak. A witcher csak önmaga akart lenni és nincs ezzel semmi baj. Úgyhogy számomra mindenképp helye van a listán.

2. 22-es csapdája

Annyira tetszett hogy ha félredobnék minden racionalitást ez lenne az első a listán. Kifejezetten jó volt Clooney-t egy normális szerepben látni. Yo-yo története pedig ahogy végrehajtaná a lehetetlen küldetését a leszereléssel kapcsoltaban egyszerűen lenyűgöző. Bemutatja a háborúnak az egyik sötét oldalát, igen néha viccesen de sokszor inkább szomorúan.

<

1. Csernobil

Azt hiszem nem teszek nagy kijelentést, ha aztmondom hogy a Csernobil biztosan az idei év sikersorozata lesz. A valaha volt legnagyobb IMDB értékelés, óriási nézőszámok és mindenkinek van róla valamilyen véleménye. Nagyon jól összerakott sorozat ,ami 2 film hosszában mutatja be nekünk a világ legnagyobb atom katasztrófáját. Ha érdekel részletesebben mi lehet a siker mögött , írtam egy bejegyzést róla , itt megtalálod.

Érdemes megemlíteni:

Az Úr sötét anyagai (His Dark Materials)


Oszd meg ismerőseiddel is.
, , , , , , , , , , , , , ,

Post navigation

Szólj hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük