Top 3 sorozat ami 2019-ben befejeződött (eddig)

Oszd meg ismerőseiddel is.

(Last Updated On: 2019.06.17.)

3. Gotham

Az utolsó évadra a Gotham elhozta nekünk Batman-t és vele együtt a befejezést is. Természetesen mindenki ezt a pillanatot várta azért jó volt végre egy olyan sorozatot nézni ahol a történet nem csak köré épül fel, hanem az összes többi szereplőt is rendesen felépítik. Jim Gordon pedig a legjobb választás volt.

2. Trónok harca

A Trónok harca végül nem kapta meg azt a lezárást amit érdemel ( itt olvashatsz róla bővebben) , de azért óriási veszteség a rajongóknak hogy nem láthatják kedvenceiket többet a képernyőn és még nem tudni melyik sorozat lesz ami átveszi a helyét hosszútávon. Talán az egyik Disney sorozatnak lesz esélye.

<

1. Agymenők

Azthiszem a kezdésnél senki nem gondolta hogy ekkora sikert fog futni ez a széria és mégis csalódottak vagyunk mert befejeződik és nem azért mert már nincs benne , hanem mert Jim Parsons úgy érzi neki ennyi elég volt és Sheldon nélkül pedig egyértelműen nincs sorozat. Itt olvashatsz többet a befejezésről.

De kérdezheted miért előzi meg a Trónok harcát? Nem hiszem hogy van erre jó magyarázat egyszerűen kinél mi jön be jobban és nekem ez az.


Oszd meg ismerőseiddel is.
, , , , , , ,

Post navigation

Szólj hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük