Drága örökösök

Oszd meg ismerőseiddel is.

(Last Updated On: 2020.03.29.)

A Szappanos családot összehozza a családfő halála, de mindenkinek meglepetést okoz amikor kiderül hogy sok pénze volt. A családból mindenki egyenlően osztozik az örökségből, ám nem adják ilyen olcsón a pénzt. Egy feltétele van az öröklésnek mégpedig hogy mindenkinek 1 évig a papa falujában Ökörapátiban kell laknia. Ezzel megkezdődik a csata a pénzért ugyanis nem aki nem teljesíti a feltételt annak a részét elviszik a keselyűk.

Saját adalék:

A mi kis falunk után az RTL egy másik minden más csatornát kiszorító műsort készített ezúttal a minden napokra. Persze majd a jövő meghatározza majd hogy meddig képesek ezt a szintet és a minőséget is tartani. Őszintén megmonda engem is érdekelt mikor láttam az előzetesét a TV-ben, mert valami újszerűnek tűnt és nem a szokásos családi dráma már az első részben ahol mindenki utál mindenkit és mégis azért mindenki összeszűri a levet mindenkivel.

Nem okozott csalódást, estéről estére néztem a részeket( legfeljebb másnap) , de az évad vége felé éreztem egy kisebb lejtmenetet. Olyat ami egy csúnya mélység felé vezet amit úgy hívnak Barátok közt. Amikor például Dani nem tudja eldönteni hogy most kit is akar igazából, pedig ~3 résszel előtte megmondta hogy az egyik csak a barátja a másik meg élete szerelme, hasonló a helyzet az összes többi szerelmi háromszögben. A vége felé annyira erőltetettek, az elején még tényleg rendben voltak és kellettek is ahhoz létrehozzák a megfelelő légkört a hangulathoz.

Összességében azt mondanám hogy magyar színvonalon ez bőven átlag feletti és érdemes 40 percet rászánni megnézni az első részt ha nem tetted eddig, az alapján bőven megtudod ítélni hogy ez mennyire fog bejönni neked.

RTL Klub

Főszereplők:

Koltai Róbert mintSzappanos Kálmán
Járó ZsuzsannamintSzappanos Mónika
Lengyel FerencmintSzappanos Tibor
Kovács LehelmintSzappanos Kristóf
Mohai TamásmintTamás, mónika fia
Horváth Sisa AnnamintSzappanos Kata
Hajdú StevemintPalágyi Sándor
<

Adatok:

A sorozat első évadjának kezdete:2019. január 1 (Kedd)


Az epizódok mostani ideje:Minden nap 20:00-kor Magyar idő szerint


Jelenleg futó/futott évad:3. évad


Átlagos nézettség: A legnézettebb részt 1 millió 185 ezer nézte és mindig vitte a prímet a saját sávjában


Magyar szinkron:  -Magyar sorozat


Az évad utolsó részének dátuma:nem tudni

Drága örökösök hírek és infó:

Az RTL már berendelte a 4. évadot is a sorozatból pedig a 3. csak most kezdődött

Már folynak a forgatások és a 2020/21-es tv évadban fog megjelenni

A nézettségi adatok alapján őrült lett volna az RTL ha nem hosszabbítja meg

A 4 . évad lesz az utolsó ami képernyőre fog kerülni

A döntést nem a nézők hiánya indokolja hanem a történet vezetés ha lejár az “egyéves börtön” a családtagoknak már nem lesz olyan érdekes a sorozat

<

Oszd meg ismerőseiddel is.
, , , , , , ,

Post navigation

Szólj hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük