Ash vs Evil Dead

Oszd meg ismerőseiddel is.

(Last Updated On: 2019.06.18.)

Az 1980-as évek Gonosz Halott című filmjeinek főszereplője Ash 30 évig pihent és kerülte a felnövést, a felelősséget  és a gonosz lényeket a pokolból, de egy járvány miatt ami az emberiség kipusztulásával fenyeget Ashnek újra fel kell vennie a láncfűrészt és megmentenie az emberiséget.

Saját adalék:

Az Ash vs Evild Dead első meglepetése óriási meglepetés volt számomra, már nem is emlékszem hogyan akadtam rá , de az első rész után tudtam hogy ez egy egyedi élmény. Gyorsan le is daráltam az első évadot és érdeklődve vártam a következőt. Maga a műfaj amit képvisel , azaz a horror paródia is ritka, de hogy ilyen jó minőségben legyen az meg főleg. A Horrorra akadva óta nem láttam ilyen jót, persze vannak próbálkozások ( mint 2018-ban a Blood drive) de ritkán sikeresek.

A probléma nekem a második évadban kezdődik, ami nem rossz csak miután már láttad az elsőt ugyanazokat a poénokat kevésbé vicces visszanézni még egyszer. Ezért úgy érzem hogy egy évad után érdemes lett volna a csúcson abbahagyni.

Nem ajánlom a filmet azoknak akik nem bírják a vért, persze ezt horrornál felesleges mondani is. Az első évadot pedig nézzétek és élvezzétek. 

STARZ

Főszereplők:

Bruce CampbellmintAsh J. Williams
Ray SnatiagomintPablo Bolivar
Dana DeLorenzomintKelly Maxwell
Lucy LawlessmintRuby Knowby
<

Adatok:

A sorozat első évadjának kezdete:2016. szeptember 1. (Csütörtök)


Az epizódok mostani ideje:Vasárnap 21:00-kor Amerikai idő szerint


Jelenleg futó/futott évad:3. évad


Átlagos nézettség: Az első évadban átlag 500 ezer néző körül mozgott ami a második évadban 300 ezerre csökkent ami a harmadikra már csak 150 ezer lett.


Magyar szinkron:  – 3. évad végéig


Az évad utolsó részének dátuma:2018. április 29.

Ash vs Evil Dead hírek és infó:

A Starz nem hosszabbította meg a szériát egy negyedik évadra.

Az ok nyilván a nézettségi adatok nagyobb ívű romlása az évadok során

Bruce Campbell nyilatkozott a Digital Spy-nak hogy készen áll továbblépni Ash karakterén és nincs az a pénz ami változtatna rajta, sőt kifejezetten örülne ha egy fiatalabb színész venné át a vérben úszó szerepét

A rajongók egy petíciót is indítottak amit 34 ezren írtak alá azért hogy legyen 4. és 5. évad

<


Oszd meg ismerőseiddel is.
, , , , ,

Post navigation

Szólj hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük