Modern család (Modern Family)

Oszd meg ismerőseiddel is.

(Last Updated On: 2019.11.03.)

Ebben az egykamerás sitcomban egy fiktív nagycsalád életét követhetjük nyomon.

 A sorozat három egységből áll, egy-egy egység a család egy-egy ágát mutatja be. A család legidősebb tagja és „feje” Jay Pritchett (Ed O’Neill) aki a  latin második feleségével Glóriával(aki jóval fiatalabb nála), nő fiával Mannyvel és a közös gyermekükkel Joe-val él együtt.

 A második család ahol Jay első feleségétől született lányának Claire-nek családját mutatják be , az ő férjét Philt és három gyermeküket, két lányuk és a fiuk : Haley aki egy tipikus tinédzser lány gondjaival küszködik, Alex a megnem értett okostojás és a folyton bajba keveredő Luke.

A harmadik ágat Jay szintén első házasságából származó másik gyermeke adja :Mitchell. Az ő családját a meleg élettársa Cameron és az általuk adoptált ázsiai kislányuk Lily alkotja.

Saját adalék:

A modern családban megtalálható minden ami egy kiváló vígjátéktól elvárható, megvannak benne a teljesen hihetetlen helyzetek amikkel az emberek azonosulni tudnak. Vannak természetesen klisé szituációk de ezek is megfelelően mai köntösbe öltöztetve és ne menjünk el amellett hogy megfelel annak az elvnek hogy minden társadalmi réteg megtalálhassa azt a karaktert aki a saját életét személyesítheti meg.

Nyilvánvalóan nem véletlenül élt meg a sorozat 233 epizódot eddig, listavezető a saját vetítési sávjában. Nyert Golden-Globe-ot, 5 Emmy díjat és rengeteg egyéb más díjat a végtelen mennyiségű jelölés mellett. Saját véleményem szerint a sorozat a legjobb egykamerás sitcom jelenleg.

ABC
<

Adatok:

A sorozat első évadjának kezdete: – 2009. szemptember 23. (Szerda)


Az epizódok mostani ideje: Szerdán 21:00-kor Amerikai idő szerint


Jelenleg futó/futott évad:11. évad


Átlagos nézettség:9, millió átlag nézővel startolt egész 13 millióig nőtt , de 7 millóra csökkent a 9. évadra


Magyar szinkron: -11. évad folyamatban


Az évad utolsó részének dátuma:2020 valamikor

Modern család hírek és infó:

Az ABC csatorna hivatalosan is elkaszálta a sorozatot

A sorozat 11 évad alatt 239 epizódot élt meg


Oszd meg ismerőseiddel is.
, , , ,

Post navigation

Szólj hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük