Catch 22 (22-es csapdája)

Oszd meg ismerőseiddel is.

(Last Updated On: 2019.07.18.)

A Catch 22 a második világháborúban játszódik 1942 és 1944 között jórészt Nyugat-Olaszországban , Pianosa szigetén a Mediterrán tengeren. Több karakter szempontjából lesz elmesélve a történet, de mindenki a kitalát 256-os osztag tagja és a főszereplő  John Yossarian kapitány az amerikai légierőtől.

Saját adalék:

Egy kultikus könyv a 22-es csapdájának (jó magam nem olvastam még) feldolgozása mindig nagy elvárásokat szül, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle és nem utolsó szempont hogy érdekelnek a történelmi sorozatok.

Kis update:

Megnéztem a sorozatot és nem csalódtam, nagyon érdekes képet fest le a háború sötét oldaláról a sorozat nem teljesen komoly formában. Clooneyt jó látni egy ilyen szerepben, a főszereplő utazása pedig a rövid 6 rész alatt teljesen megfogott.Ajánlom midnenkinek akár egynap is nézhető. A befejezés okot ad egy folytatásra( nem tudom a könyv véget ér-e itt).

Kicsit rágódtam rajta és utánna belegondoltam mit megnem kell tennie egy embernek csupán az életben maradásért. Yo-yo katonai pályafutása bemutatja a tökéletes példát hogy mit tesz a háború. A legjobb barátainkat veszítjük el, teljesen normális emberek őrülnek bele a gyilkolásba és ami legszebb mindíg van aki ebből hasznot húz , sokszor nem is keveset. Hogy emberek mit tesznek meg a haza nevében és milyen bűnöket tussolnak el csak mert a szenvedő fél a vesztes oldalon van.

Hulu

Főszereplők:

Christopher AbbottmintYossarian
Kyle ChandlermintCathcart ezredes
Hugh Lauriemintde Coverley hadnagy
George ClooneymintScheisskopf
<

Adatok:

A sorozat első évadjának kezdete:2019. május 17(Péntek)


Az epizódok mostani ideje:Péntek 21:00-kor Amerikai idő szerint


Jelenleg futó/futott évad:1. évad


Átlagos nézettség:


Magyar szinkron:  – Még nem tudni


Az évad utolsó részének dátuma:Még nem tudni

Catch 22 hírek és infó:

Amikor ezt írom már eltelt 2 hónap szóval nem lesz folytatás már

Bizonytalan hogy fogják-e folytatni, hiszen csak egy mini sorozatnak indult, valószínűleg csak akkor kap folytatást ha óriásit fog ütni a sorozat

Ez a sorozat hozta el George Clooney visszatérését a TV-be

Az első kritikák meglehetősen bíztatóak

Clooney mellett a legnagyobb név Kyle Chandler( Friday Night Lights)


Oszd meg ismerőseiddel is.
, , , , , , ,

Post navigation

Szólj hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük