Agymenők gondolatok

Oszd meg ismerőseiddel is.

(Last Updated On: 2019.06.03.)

Először is aki nem tudja mi ez a sorozat itt megtudhatja.

Nem szeretnék szótlanul elmenni az Agymenők elvesztése mellett ezért csak röviden. A május egy kegyetlen hónap nem csak az időjárás szeret kicseszni az emberrel de még két népszerű sorozatot is elvett tőlünk. Persze a Trónok harca már a végét járta egy ideje, de az Agymenőkben még volt szufla. Csak hát Jim Parsons úgy döntött hogy neki ennyi elég volt Sheldon Cooperből. Teljesen érthető amúgy ha nem szeretne egész életében egy karakteres színész maradni.

SPOILERESEN INNEN.

Gondoljunk csak bele, ugyan gyorsan elvarrták az összes még fentmaradt szálat a rendezők ( kivéve Raj-ét), de mégis ott az érzés bennem hogy minden olyan hirtelen történt. Sheldon és Amy megkapták a Nobel díjukat és Sheldon egy nagyon szép és megható beszéddel búcsúzott a nézőktől és a képernyőtől is.( Persze ott a spin-off ,de ott csak gyerek)

-Tehát Leonard és Penny gyermeket vár és boldogan élik házas életüket

-Howard és Bernadette már régóta rendben van és közös családjuk már teljes

-Sheldon és Amy  is a házasok táborát gyarapítja

-Még Stuartnak is összejött hogy a barátnőjével együtt éljen és végre otthagyja Howardékat.

DE mi lesz Raj-jal? Ő az aki a legszerencsétlenebb a sorozatban a szerelem terén ( pedig ő a legromantikusabb még a nők között is ). Elindul ugyan Londonba hogy találkozzon Anu-val de Howard egy nagy filmbe illő romantikus gesztussal utána megy a reptérre és elmondja neki hogy olyat érdemel aki megtudja neki ezeket adni. Szóval mi lesz Raj-jal? Nem tudni.

És miért nem tudtuk meg soha Penny családnevét? Mekkora titok lehet? Vannak még megválaszolatlan kérdések, de melyik befejezés tökéletes ugye? Hát ez tuti nem ,de ez van.

Tehát minden rajongónak marad Az ifjú Sheldon nézése és a reménykedés hogy hátha valamelyik szereplő kap még egy spin-offot mert van rá esély.

Hiányozni fog az egyszer biztos.

<

Oszd meg ismerőseiddel is.
, , , , ,

Post navigation

Szólj hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük